top of page
Chica_wiborg_eurasier_standing2_EX.jpg
Chica_wiborg_eurasier_eng.jpg
Chica_wiborg_eurasier_portrait1_crop.jpg

Hundeudstilling

At løbe rundt med sin hund i udstillingensringen, så både hund og ejer præsenterer sig bedst muligt og hunden får den bedst mulige kritik, det er ikke bare lige til. Det kan dog sagtens læres ved træning og træning.

 

Chica og jeg har mange positive, sjove og hyggelige timer sammen til ringtræning og i udstillingensringen. Vi er begge to begejstret for træningen. Chica med logrende hale, hvor hun udstråler – jeg er klar parat til træning.

Jeg har både valgt uden- og indendørs ringtræning og forskellige steder: DKK Ringstræning og Showdog-handling by Caroline Larsen: Se hendes hjemmeside og facebook.
Det bliver ikke gjort helt ens hvert sted og der kan være nye gode idéer. Vi har også prøvet eneundervisnings
-timer. Vi har lært meget om, hvordan vi gør i udstillingensringen:

 

Glæden i ringen, stille op og kunne stå stille, bevæge os i passende tempi og temposkift, udstråling, lineføring og få et flow i forløbet. Nu mere vi har lært om, hvordan vi udstiller i ringen jo mere har vi samarbejdet på at finjustere detaljerne.

Jeg har erfaret, at det har været utrolig givende træning med Chica. Træningen bidrager også til socialisering og god kontakt mellem Chica og mig, giver god lineføring, skærper samarbejdet mellem os. Chica vænner sig tilberøring af andre og lærer at vise sine tænder.

 

Udstillingsresultater/stjernestunder

Vi har udstillet Chica fra hun var baby. Vi har  været på udstillinger både under Dansk Kennel Klub, DKK og i Eurasier Klub Danmark, EKD samt været i Sverige og Norge. Chica vil gerne udstilles. Hun er klar og parat og vil gerne være på.

Vi har haft mange dejlige udstillingstimer sammen med hende. Chica har mange gange klaret sig flot på udstilling og har mange titler. SE HER

 

Chica | Calinka Coxorange

Klub Champion

Chica | Calinka Coxorange

Klub Champion. DKK racevinder

Chica | Calinka Coxorange

DKK Jubilæumsvinder BIR

Chica | Calinka Coxorange

Klubvinder 2022 BIR

bottom of page